lunes, 2 de febrero de 2009

Resultats cap de setmana 31 de gener i 1 de febrer



BENJAMÍ -- A.E. Sant Andreu 4 - 6 HCR Cent Patins

ALEVÍ -- A.E. Sant Andreu 2 - 2 HCR Cent Patins

INFANTIL -- C.P. Castellbisbal 11 - 2 A.E. Sant Andreu

JÚNIOR -- A.E. Sant Andreu 6 - 1 HCR Cent Patins

FEMENÍ -- A.E. Sant Andreu 0 - 5 C.H.L. Premia

SÈNIOR LNHL -- C.H.L. Molina Sport 3 - 2 RUCASA Sant Andreu


Aquest cap de setmana el Rucasa Sant Andreu finalitzava la primera volta de la lliga nacional Espanyola, l'equip va viatjar a Gran Canària amb 8 jugadors 1 porter i Oriol Durich com a porter suplent.
Hem d'agrair la voluntat de l'Uri de viatjar amb l'equip sabent que no podia jugar. També agrair a la Chai per el viatge que va fer amb l'equip i donant suport des de la grada on el pùblic no va ser gens amable amb els jugadors.

El viatge no va ser fàcil, el vol d'anada es va haver de retardar per problemes mecànics a l'avió, i amb unes condicions climàtiques no molt bones.

El gran ambient creat per els integrants de l'equip, va fer que el partit tot i comptar només amb dues línies va realitzar un bon partit, dominant en tot moment i creant diverses ocasions de gol.

Finalment el resultat va quedar amb un 3-2 on podem comentar que la grada va utilitzar un xiulet que va perjudicar a l'equip visitant més d'una vegada i causant confusions als jugadors i als arbitres.
Els arbitres van estar correctes amb tot moment i van saber resoldre els conflictes ocasionats amb la grada i dins el camp.

Desprès de finalitzar la primera volta amb una vuitena posició, l'analisi que hem s'ha tret es possitiu i amb esperances de jugar una segona volta molt millor i assolint els màxims punts possibles.

En termes de lliga s'ha de felicitar al H.C. Espanya per la gran volta que han realitzat, sense perdre ningun partit i realitzant un gran joc col·lectiu, sens dubte el rival més difícil de la lliga.

La primera volta a finalitzat amb:

1º H.C. Espanya
2º CPLV
3º HCR Cent Patins
4º C.H.L Molina Sport
5º C.P. Tres Cantos
6º Tenerife Guanches H.C.
7º C.P. Alcorcon
8º Rucasa Sant Andreu
9º C.H.L Halcones Torrevieja
10º H.C. Aguilas
11º Metropolitano H.C.
12º H.C. Castellón